Expertlösningar för värmekameror. Ring oss nu på 013 - 17 81 00

Små, lätta kameror för automatisering

FLIR A50 och A70 är det rätta valet för användare som vill ha kamerastyrningsfunktioner och bildströmning via Ethernet. Med alternativ för Wi-Fi, en integrerad visuell kamera, komprimerad radiometrisk bildströmning och ONVIF S-kompatibilitet är kamerorna fullpackade för optimering av processkontroll och kvalitetssäkring.

FLIRs nya A70 kamera är lätt att installera var som helst i krävande miljöer. Detta tack vare sitt kompakta, lätta, IP66-klassade utförande samt M8/12 kopplingar. Kameran tillåter ett flertal olika typer av fästen.

Kameran är anpassningsbar och tålig. Den har en högpresterande IR kamera lämplig för optimering av processkontroll, tillståndsövervakning, branddetektion och kvalitetssäkring.

Med en konfiguration som görs enkelt via en webbläsare och SNMP-trap samt brandvägg blir kameran en säker, trygg enhet att koppla in i nätverket.

Kamerans bilder är upp till 640×480 pixlar med en noggranhet på ±2°C. Full kompatibilitet och integration med standard protokoll och andra videohanteringssystem som HMI, SCADA och ONVIF-S.

Vill du veta mer?

Om du har några frågor, idéer eller funderingar kring kameran, tekniken eller tillämpningar – hör av dig till Niklas Robledo hos oss!

Niklas nås på 0760-869363 eller via e-post niklas.robledo@termisk.se

×