Expertlösningar för värmekameror. Ring oss nu på 013 - 17 81 00

En utvecklingsresa

En anställning på Termisk innebär en utvecklingsresa. Vår kultur baseras på mycket eget driv och eget ansvar, något som skapar möjlighet att hitta sin egen väg i bolaget.

  • Konkurrenskraftig lön
    Vi erbjuder konkurrenskraftig lön i alla delar av bolaget. Vi har en låg personalomsättning och premierar en långsiktig relation med våra medarbetare.
  • Autonomi, utveckling och mening
    Som anställd på Termisk får man möjligheten att växa i sin roll på det sätt man vill. Medarbetare på Termisk är självständiga, har en hög utvecklingstakt i det de gör och våra leveranser gör stor nytta i samhället.
  • Ett bolag på en resa
    Termisk är på en tillväxtresa. Den teknik vi är experter inom skapar nyttor inom många delar av samhället och vi har bara börjat. Vi ser en ständigt växande efterfrågan på våra tjänster och lösningar något som leder till nya och spännande områden, tillsammans.

Ett företag i tillväxt

Termisk utvecklar, marknadsför och implementerar system för värmekameror. Bolaget har lösningar för bl.a. branddetektion, industriautomation och analys av fjärrvärmenät.

Med hjälp av kameror, egenutvecklade mjukvaror och algoritmer löser Termisk problem inom ett flertal områden i samhället.

Termisk kunder återfinns bl a inom energibolag, industri, forskningsinstitut, universitet och automotive.

Medarbetarna på Termisk jobbar med bland annat service, support, tekniska lösningar, mjukvaruutveckling, försäljning, d v s allt som behövs för att kunna tillhandahålla hög kvalitet på såväl produktförsäljning som lösningsförsäljning.

Några medarbetare
Nedan kan du träffa några som jobbar hos oss. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till info@termisk.se eller 013 – 17 81 00.

Happy Ship på Termisk
Samverkan kännetecknas av öppenhet, lyhördhet och ärlighet. Alla bidrar till delaktighet, vi har kul på jobbet, visar ömsesidig respekt för varandra och respekterar fattade beslut.

Nyfiken? Skriv till oss!

×