Expertlösningar för värmekameror. Ring oss nu på 013 - 17 81 00

Lång erfarenhet

Termisk har varit återförsäljare åt Teledyne Flir sedan bolaget startade 2007. Under den tiden har vi haft nöjet att leverera hela Teledyne Flirs sortiment till så vitt skilda verksamheter som universitet, forskningsinstitut, tillverkningsindustrier, kommuner, energibolag, med flera.

Djup teknikförståelse
Vår styrka som återförsäljare är den djupa teknikförståelsen, något som försäkrar våra kunder om att vi föreslår rätt värmekamera för ändamålet. Skulle kameran inte räcka har vi kraftfulla smarta system som i kombination med värmekameror löser de mest komplexa problem.

Innan du köper
Något som är centralt när det gäller investering i en värmekamera är att förstå vad som ska mätas och förhållandena kring var mätning sker. Olika värmekameror har olika utföranden som kan vara nödvändiga för olika typer av mätningar. Fråga oss om detta.

Ett smidigt ägande

Hos Termisk får du, förutom tillgång till stor kunskap inom området, även god service så att ditt ägande av värmekameran blir en smidig affär. Vi stöttar er i att se till att värmekameran mäter som den ska över tid, att handhavandet är korrekt och även att utbilda den som ska använda kameran så att ni får störst nytta av den.

Kalibrering och kontroll
Vill man säkerställa att värmekameran mäter korrekt erbjuder vi ett årligt program för funktionskontroll, uppgradering till senaste firmwareversionen och en kalibreringskontroll.

Service och support
Vår långa erfarenhet av värmekameror gör att vi har god kunskap kring teknikens möjligheter och begränsningar. Som kund har du möjlighet att fråga oss och även få praktisk hjälp kring handhavande och användning av värmekameran i din specifika tillämpning.

×