Expertlösningar för värmekameror. Ring oss nu på 013 - 17 81 00

Är du vår spindel i nätet?

Är du vår spindel i nätet?

Vad roligt att du är intresserad av Termisk Systemteknik! Det går bra för oss och vi behöver stärka vår organisation med fler duktiga medarbetare som hjälper oss i vårt uppdrag. På vår webb kan du läsa mer om vad vi gör. Om du har ett tekniskt intresse hjälper det men är inte en förutsättning för att du ska kunna göra ett bra arbete hos oss.

Om tjänsten

Tjänsten som administratör på Termisk är mångfacetterad. Ditt ansvar innebär att se till att företagets löpande administration flyter på ett sätt som hjälper oss att fokusera på det som betalar allas våra löner – kundnöjdhet. Om våra kunder är nöjda med vårt arbete kommer vi kunna ha en långsiktig relation med dem, de kommer beställa mer och kommer att referera oss till fler. Ditt ansvar är att skapa och upprätthålla rutiner och arbetssätt som gör det enkelt och smidigt att administrera fakturor, löner, betalningar, CRM, m.m.

Ansvaret för utvecklingen av administrationen ligger på dig genom att identifiera och föreslå aktiviteter som gör att processen kan förbättras och leda till högre effektivitet. Rapportering sker löpande till VD och ledningsgrupp och tjänar som beslutsunderlag för beslut inom bolagets olika processer.

Om dig

Du vet att du är bra på detta för du har gjort det förut. Vi ser gärna en erfaren person som med både kompetens och tidigare erfarenhet kan ta sig an frågeställningar och lösa problem som uppstår på vägen. Referenser från tidigare, liknande tjänst, är en förutsättning.

Ansvarsområden

  • Löpande bokföring i företagets ekonomisystem Visma
  • Reskontra (Kund-, Leverantör-, Lön-, Anläggning/Lager-, m.m.)
  • Hantera företagets löpande in- och utfaktureringar
  • Kunddatabas och CRM (Fortnox)
  • Löpande sammanställning av tidredovisning
  • Löneadministration
  • Processansvar

Utvecklingspotential

I och med att vi är ett växande bolag med goda förutsättningar att bli fler och nå fler marknader finns det goda möjligheter för utveckling, för oss alla. Utvecklingen i administrationen handlar mycket om att vara ett gott stöd för bolagets andra delar. Försäljning, rekrytering, kvalitetssäkring, IT, ledningsarbete, alla delar har nytta av en effektiv och tydlig administrationsprocess.

Vi hoppas få tillfälle att träffa dig. Välkommen att skicka in din CV tillsammans med ett personligt brev till jobb@termisk.se senast den 13 juni.
Vi hörs!

×