Expertlösningar för värmekameror. Ring oss nu på 013 - 17 81 00

Med resultatet i fokus

Med resultatet i fokus

Att med högteknologi kunna bidra till effektivare resursutnyttjande och säkerhet är något som ligger Per-Magnus Olsson, utvecklingschef på Termisk, varmt om hjärtat.

De resultat våra system möjliggör hamnar på en lista som i slutändan är viktig för oss alla, säger Per-Magnus. Våra system förhindrar bränder, de minimerar energiåtgång och vi sänker slöseriet av vatten.

Termisk har under de 10 år Per-Magnus varit anställd haft en spännande utveckling i framtagandet av bolagets komplexa värmekamerasystem.

Saker som förut tog oss månader att göra tar endast timmar idag. Det är en kombination av många insatser som tagit oss hit, fortsätter Per-Magnus.

Arbetet med produktutveckling på Termisk har varit en växelverkan mellan förbättring av arbetsprocesser, vidareutveckling av mjukvara och användandet av teknik i framkant.

Många duktiga medarbetare har varit involverade i arbetet. Vår utveckling som bolag har gått från att vara duktiga på att konfigurera andras mjukvaror till att lösa problem med våra egna lösningar.

Termisk växer idag, och efterfrågan för bolagets produkter växer likaså. Inte minst med tanke på den globala utmaningen att minska klimatpåverkan. Termisk produkter har direkt och indirekt påverkan på såväl företag som samhällen.

De saker vi gör betyder något. På ett eller annat sätt medverkar vi till att värden inte går förlorade. Det känns som ett bra resultat, avslutar Per-Magnus.

×