Expertlösningar för värmekameror. Ring oss nu på 013 - 17 81 00

Från resor till sensorer

Från resor till sensorer

Åsa Hellberg har börjat på Termisk. Åsa började hos oss i september och har på kort tid satt sig in i bolagets administration och ekonomi. Åsa kommer vara ansvarig för administrationen på Termisk och kommer förmodligen vara den första röst som möter dig när du ringer till oss.

Det här är en helt ny värld, säger Åsa, det är mycket tekniska termer och jag har fått läsa på en del för att hänga med!

Åsa kommer närmast från Lingmerths resebyrå i Linköping och har i sitt arbetsliv rört sig huvudsakligen i ekonomifrågor och administration. Hon är en efterlängtad resurs och alla på Termisk är glada att hon börjat arbeta hos oss.

Som Linköpingsbo sedan tidigt 80-tal har hon sett och levt igenom de tidiga digitaliseringarna med system för såväl redovisnings- som resebranschen. Hon ser Termisk som ett spännande företag, som en innovativ del av framtiden.

När Åsa inte jobbar tillbringar hon mycket tid på sommarstället och med vänner, hon är en social människa med stort nätverk och tiden i resebyråbranschen med roliga, utåtriktade människor har präglat henne såväl privat som i arbetet.

Vi välkomnar Åsa och hoppas hon ska trivas i ett växande företag som har stort behov av det hon kan tillföra!

×