Expertlösningar för värmekameror. Ring oss nu på 013 - 17 81 00

ITC 1, 4 dagar

Kurstider är normalt på samtliga kurser 09:00-16:00 samtliga dagar.
Adress till kurslokal: Krossgatan 22B, Vällingby, Stockholm


Mål

Du får lära dig grunderna och fördjupningar inom infraröd teknik, att som professionell konsult hantera kameran, tekniken, analyser under mängder av olika villkor och för olika syften. Utföra korrekta bedömningar av utförandet, mätsituationen och temperaturmätningar på fältet samt att identifiera möjliga felkällor.

Beskrivning

Är en certifieringskurs med både grunder och fördjupning inom termografi samt med de vanligaste applikationerna inom El och byggtermografi där stor vikt läggs på praktiska laborationer på skarp utrustning.


Vem bör gå den här kursen?

Kursen är framtagen för professionella termograförer som är konsulter som vill förutom en grundkurs även fördjupa sig inom termografitekniken, en ordentligen genomgång av termografi med mycket övningstid och laborationer. Under en Level I kurs är 25% av tiden laborationer med mätningar på elutrustning samt simulerade klimatskal inom bygg med egen tillhörande labb-Manual. Kursen har specifik inriktning på bygg och eltermografi där deltagaren även har möjlighet att certifiera sig enligt SBF Norm 1031:2 Termgoraför elanläggning.

Förkunskapskrav

Inga förkunskaper krävs.

För konsulter eller den som vill ITC certifiera sig samt även bli SBSC certifierad enligt SBF Norm 1031:2.

Utbildningsbevis

Level I Certifierad termograför uppfyller utbildningskraven enligt SBF Norm 1031:3 Klass 1, 2 och 3 certifierad termograför elanläggning samt Elektriska Nämndens (EN) krav på auktoriserade besiktningsmän.

Deltagare som klarar kursen med examen samt uppfyller alla relevanta krav kommer att få ett diplom, certifikat och ID-kort.

DatumAntal dagarPlats
12 mars 20244Stockholm
 28 maj 2024 4 Stockholm
   

Tid och plats:
12 mars 2024, Stockholm
28 maj 2024, Stockholm

Pris: 18 500 SEK (exkl. moms)
(Anmälan senast en vecka innan kursstart)

Allmänna villkor

Kursbeskrivning

Kort beskrivning:
Grundläggande termografi, fördjupning termografi, bygg, el, mekanik, labbar mm.
Kursen hålls i Täby hos Flir.

Installation, konfigurering, driftsättning och utbildning

Tillsammans med kunden konfigurerar vi systemet efter behov och erbjuder installation av godkända elinstallatörer. När systemet är driftsatt utbildas operatörer och servicepersonal. Vi erbjuder förmånliga serviceavtal. Tryggt och säkert!

VILL DU VETA MER ELLER ANMÄLA DIG? SKRIV IN DINA UPPGIFTER SÅ HÖR VI AV OSS.

×