Expertlösningar för värmekameror. Ring oss nu på 013 - 17 81 00

Kurs: ITC Nivå 1

Kurstider är normalt på samtliga kurser 09:00-16:00 samtliga dagar.
Adress till kurslokal: Krossgatan 22B, Vällingby, Stockholm

Mål

Du får lära dig grunderna och fördjupningar inom infraröd teknik, att som professionell konsult hantera kameran, tekniken, analyser under mängder av olika villkor och för olika syften. Utföra korrekta bedömningar av utförandet, mätsituationen och temperaturmätningar på fältet samt att identifiera möjliga felkällor.

Beskrivning

Är en certifieringskurs med både grunder och fördjupning inom termografi samt med de vanligaste applikationerna inom El och byggtermografi där stor vikt läggs på praktiska laborationer på skarp utrustning.

Vem bör gå den här kursen?

Kursen är framtagen för professionella termograförer som är konsulter som vill förutom en grundkurs även fördjupa sig inom termografitekniken, en ordentligen genomgång av termografi med mycket övningstid och laborationer. Under en Level I kurs är 25% av tiden laborationer med mätningar på elutrustning samt simulerade klimatskal inom bygg med egen tillhörande labb-Manual. Kursen har specifik inriktning på bygg och eltermografi där deltagaren även har möjlighet att certifiera sig enligt SBF Norm 1031:2 Termgoraför elanläggning.

Förkunskapskrav

Inga förkunskaper krävs.

För konsulter eller den som vill ITC certifiera sig samt även bli SBSC certifierad enligt SBF Norm 1031:2.

Utbildningsbevis

Level I Certifierad termograför uppfyller utbildningskraven enligt SBF Norm 1031:3 Klass 1, 2 och 3 certifierad termograför elanläggning samt Elektriska Nämndens (EN) krav på auktoriserade besiktningsmän.

Deltagare som klarar kursen med examen samt uppfyller alla relevanta krav kommer att få ett diplom, certifikat och ID-kort.

Datum

mar 12 - 15 2024
Expired!

Mer info

Läs mer

Platser

Krossgatan 22B
Vällingby, Stockholm
Läs mer
QR Code
×